Sunday, April 26, 2015

Noore kuu toimetused

http://alkeemia.delfi.ee/mystika/esoteerika/tana-korgub-taevas-poolkuu-see-on-hea-aeg-uue-armastuse-leidmiseks-ja-oma-intuitsiooni-kuulamiseks?id=71325305

Kuufaaside mõju on inimeste poolt kasutatud ja kasutatakse ka tänapäeval väga erinevates valdkondades, olgu selleks siis ilumaailm, armastus või aiandus. Milliseid toiminguid on kõige parem teha tänase poolkuu ajal?
Praegu on hea aeg teha plaane ja visualiseerida, mida soovid oma ellu tõmmata. Tasub algust teha uute projektidega ja asuda õppima uusi asju. Intuitsioon ja sisetunne töötavad eriti tugevalt, seega juhindu otsuste langetamisel pigem sellest, mida su keha ja meel sulle ütlevad.
Armastuse ja suhete vallas tasuks kasvava kuu ajal rohkem erinevatel üritustel ja sõprade seltskonnas viibida, kui soovid oma ellu uut suhet. Just nüüd on eriti suur potentsiaal selleks, et kohtud oma hingesugulasega. Hea aeg on ka selleks, et oma ihaldusobjekt välja kutsuda, just nüüd alanud suhted arenevad kiiresti ja jõudsalt milleksi tõsisemaks kui pelk üheöösuhe. Suurepärane aeg on ka oma armuelu põnevamaks muutmiseks, sest just nüüd oled eriti julge ja söandad oma fantaasiaid ka ellu rakendada. 
Keha eest hoolitsemisel on nüüd suurepärane aeg juuste lõikamiseks kui soovid, et need kiiremini kasvaksid. Karvaeemalduseks ja epileerimiseks ei ole see aga parim aeg, sest tulemused ei püsi kuigi kaua. Ka sobib praegune periood tervisliku toitumisega alguse tegemiseks või seedesüsteemi puhastamiseks, sest nüüd suudad oma eesmärke lihtsamini saavutada.
Aiatöödeks ja toataimede istutamiseks on praegu väga hea aeg, kõik hakkab kiiresti ja jõudsalt kasvama ning õitsema.  

Toimetas Katrin Oidra

No comments:

Post a Comment