Monday, June 8, 2015

5 tehnikat, kuidas kaitsta end negatiivse energia ja pahasoovlike inimeste eest

http://alkeemia.delfi.ee/mystika/esoteerika/5-tehnikat-kuidas-kaitsta-end-negatiivse-energia-ja-pahasoovlike-inimeste-eest?id=71653441

Usud sa seda või mitte, kuid kõiki inimesi saab mõjutada negatiivse energiaga. Kui sa oled väga tundlik, suhtled paljude erinevate inimestega või oled väga empaatiavõimeline, siis seda enam peaksid oskama end kaitsta soovimatu energia eest.
Mis on üldse negatiivne energia ja kuidas end selle eest kaitsta? Kui me räägime energiamaailmast, siis sarnane tõmbab sarnast - headus headust, valgus valgust, hirmud ja negatiivsus halba. Siin on 5 võimalust, kuidas saad endast negatiivseid energiaid eemale hoida.
1. Ära toida negatiivsust! 
Negatiivne energia ja halvad vaimud ei ole ühenduses Allikaga, mistõttu neil puudub võime saada sealt endale energiat. Kuid ka nemad vajavad energiat ja selleks peavad nad ammutama jõudu mujalt, just nagu parasiidid. Mida rohkem sa mõtled hirmsatest asjadest, mida enam sa muretsed ja tunned hirmu, seda enam sa tegelikult ise toidad negatiivset energiat. 
2. Tea, kuidas oma jõud tagasi saada! 
Kuna nüüd sa tead, kust ja kuidas negatiivsus oma jõu saab, siis on aeg kõik see, mille ole ära andnud ja laiali jaganud, tagasi võtta. On aeg hakata iseendaga tegelema - õpi rahustama oma meelt, märka rohkem positiivset, usalda elu, väldi negatiivsete emotsioonide - viha, kadedus, kurbus jne kuhjumist endasse. Tegele teemadega, mis takistavad sind tundmast end rahuliku, õnneliku ja positiivsena. Mida rohkem sa enda sisemaailmaga tegeled, seda rohkem õpid sa end tundma ja seda raskem on segasel ja halval energial sinu käest jõudu saada. 
3. Jälgi oma mõtteid! 
Kui sa oled pidevalt hajevil, mõtted uitamas siin ja seal ning sa muretsed alatasa liiga palju, siis oled sa kerge saaks negatiivsele energiale. Fokusseeri oma meel, juuruta teadlikkust ja positiivsust. Märka, hinda ja hoia seda positiivset, mis sinu elus on. 
4. Vali teadlikult, milliseid meediakanaleid sa jälgid ja millist infot ammutad! 
Meile edastatakse pidevalt hirmu ja õudust külvavat informatsiooni. Kui sa soovid, et sinu mõtteid ei mürgitataks pideva negatiivsusega, siis vali teadlikult sellised informatsiooniallikad, mille suhtes võid kindel olla, et pääsed ilma ebavajaliku klatshi, kõmu ja negatiivsust võimendavate uudisteta. 
5. Ole nagu majakas, mitte nagu käsn! 
Majakas kiirgab valgust kõikjale enda ümber, samal ajal kui käsn imab kõik, mis ümbruses on, endasse. Nii on oht endasse saada ka suur kogust negatiivsust. Leia üles enda tõeline mina, julge olla õnnelik ja seda teistega jagada. Nii jagad positiivsust ja rõõmu ka maailmale.

1 comment: