Wednesday, March 1, 2017

Ära lase end kahjustada negatiivsetel inimestel

Ära lase end kahjustada negatiivsetel inimestel

Ilmselt on kõik meist tuttavad selle tundega, kuidas kellegi poolt öeldud negatiivsed sõnad jäävad kummitama ja röövivad hingerahu. Selleks, et mitte oma energiat jagada, tuleb end ise hoida ja kaitsta ning jätta pahasoovijad tühja pihuga.
Kui tänapäeval on inimeste teadvus arenenud juba niivõrd, et omale kaitsemüüre oskame suurepäraselt ise ehitada, niisamuti nagu järjest enam on arenenud ka oskus oma auravälja hoida, siis on hakanud levima uus moodus inimeste kahjustamiseks. See moodus on nimelt tahtlikult inimeste kahjustamine. Jaa, seda on tehtud küll kogu aeg, kuid nüüd kerkib just see moodus aina teravamalt esile.
Kes meid üldse kahjustada tahavad? Seda üritavad teha energiavampiirid, erinevat sorti nõiad ja posijad, ka lähedased, muidu kurnatud inimesed, kadedad, halva energiaga inimesed jne. Kuidas nad seda siis teevad? Kui ükskõik, kes muidu tundub olema väga tugeva ja puhta energiaga inimene, siis see negatiivne pool ei kannata sellist inimest välja. Halb vaadata, kuidas teine on nii positiivne ja tal läheb hästi, oskab hästi elada.... siis leitakse moodus, kuidas pääseda ligi hingele. Öeldakse midagi sellist, mida inimene tõesti võtab tõsiselt hinge ja siis see negatiivne inimene on enda arvates võidumees. Tegelikult ta võib ju mõneks ajaks inimese rööpast välja viia, kuid seda tugevam on ta taaskord ja veel vähem suudab keegi seda inimest kahjustada, veel rohkem läheb sel inimesel elus kõik nii nagu ta ise tahab.....

Kellele siis ei läheks hinge, kui Sulle öeldakse, et sorry, ma ei soovi sinuga suhelda, sest mul on pärast seda alati niivõrd halb, et ma tunnen nagu hakkaksin surema.... Vot see on üks moodus, mida ma olen täheldanud korduvalt katsetena röövida positiivsust. Justkui surutakse sulle peale vastutus millegi eest, mida sa ei ole teinud, aga ometi läheb hinge....
Või kui tuleb mõni tuttav, kes end sõbraks nimetab uurima, et ega midagi juhtunud ei ole, et me pole nii ammu suhelnud.... kas kõik on ikka korras.... ...ma juba arvasin, et sinuga on midagi halba juhtunud.... ...kas lapsed on ikka terved.... Tahes-tahtmata hakkavad sellised negatiivse alatooniga küsimused mõnda aega peas kummitama. Ikka mõtled, et kõik on ju korras, miks igas tema küsimuses oli negatiivne alatoon? Ütleme siis nii, et ka see läheb mööda.... aga uskuge või mitte, on inimesi, kes teevad selliseid asju tahtlikult. Eesmärk ongi tahtlik inimese kahjustamine. Mida nad sellest saavad? Röövivad sinu hingest rõõmsameelsuse, kasvõi mõneks ajaks. Kuna kõik siin ilmas omab energiat, siis iga kord kui sa mõtled neist halbadest asjadest, annad sa justkui jõudu sellele halba soovinud inimesele. Seetõttu tuleb õppida selgeks oskus, et hoida oma hinge.
Sinu hing on nagu väikene laps sinu sees, kes vajab kaitset. Kui sa selliselt mõtled, siis hakkad sa aina rohkem jälgima seda, mis tegelikult toimub ja vaigistama neid, kes on pahatahtlikud. Neile tulebki otse öelda, et anna mulle andeks, aga minuga see ei toimi. Ma olen hoitud ja kaitstud. Nad kas küsivad, et misasi sinuga ei toimi või ehmuvad lihtsalt ära, sest nad ei suuda uskuda, et sa just hetk tagasi nad paljastasid. Siis nad mängivad oskusklikult asja selliselt ümber, et teevad su lihtsalt lolliks.
Kõik kes te seda loete, olete ükskõik mil viisil tunda saanud kadeda inimese teravat keelt. Ja see on teile hinge läinud.... Enam ärge laske neil ise õnnetutel inimestel endale midagi öelda, saatke neile armastust ja andestust. Teie olete ise kõige tugevam iseenda eest seisja, ärge laske endale liiga teha!
Neid näiteid on palju, kuidas üritatakse inimest kahjustada tahtlikult, pead ära tabama selle, kas ütleja sõnad lähevad sulle hinge või jääksid sa nende üle mõtisklema.... Mida kauem sa peas mõtleksid, et mida ma talle teinud olen, et ta mulle selliselt ütlema pidi või miks ta nii tegi..... seda paremini on halb ja negatiivne oma eesmärgi täitnud. Ta on röövinud sinult tahtlikult hingerahust osa enesele. Muidugi see tuleb karmana neile tagasi, aga ega nad ei usu seda, nad lähevad ja süüdistavad selles kohe järgmist inimest ja nii ongi nad terve elu ise õnnetus nõiaringis ja kimpus iseendaga. Teie lihtsalt ärge laske enestele liiga teha kallid inimesed.
Autor: Kanela Kaiser

 

No comments:

Post a Comment