Wednesday, March 1, 2017

Märtsi sõnum: vikerkaare energia avanemine paneb unistused realiseeruma ja toob tunded välja

Märtsi sõnum: vikerkaare energia avanemine paneb unistused realiseeruma ja toob tunded välja

Maailmade kohtumise algus, inimeste ühinemine, koosloomine, möödunu mõistmine ja uue avanemine. Siin on peidus imeliste asjade algus. Võimalus alustada ja edasi viia kõike, mida oled alati soovinud, kirjutab märtsi energiate kohta Liisa-Indra Pajuste blogis Banaanisaar.ee.
Muutused energeetikas mõjutavad kõike, sest alateadvusest hakkavad mustrid esile tulema ja me lihtsalt mõistame nende algust ja tagamaad ning oskame seeläbi teha enda jaoks selgemaid valikuid.
Kõik see, mis Sa veebruaris said lasta esile tulla, olla ja settida, omas rütmis liikuda, saab nüüd vabaneda, muutuda ja teha ruumi uuele.
Esile tuleb grupisünergia, paarisünergia. facebooki hakkavad ilmuma esimesed paaripildid, sest omavahel sobivad inimesed saavad kokku ja avastavad ühise õnne. Neid pilte scrollid sügiseni välja.
Märtsis hakkavad paljud tajuma nägemusi erksamalt, kuulama helisid müstilisemalt, märkama, et kontakti saamiseks teistega vajavad nad vähem sõnu. Üha enam hakkab esinema sünkroonseid sündmusi ja juhtumusi.
Igasugused tasakaalust väljaviivad asjaolud võivad ilmuda tihedamini ning sellest läbi tulemiseks on vaja rahu, mitte häiritust. Oma vibra hoidmiseks on sobivad näiteks laulmine, tantsimine, matkamine, armastuslik vastastikune mõjutamine, kooskõlaline otsustamine - kõik, mis on suunatud kõigi asjaosaliste ülima ja suurima hüve saavutamisele.


Kinnita positiivseid mõtteid iga päev nii tihti kui meelde tuleb - lõdvestu, keskendu, visualiseeri - ja siis kinnita, et nii on. Too endas tunne ja teadmine esile. Ning siis usalda elu voogu ja lase asjadel lihtsalt olla neile eriliselt mõtlemata. Energia on tarbeaine, millest sõltuvad maailmad ja galaktikad.
Märts kannab edasi veebruaris toimunut, sest seal laialipaisatud asjad veel settivad. Märtsi esimeses pooles on veidi segadust, mis tingitud sellest, et inimeste seest tuleb esile sisemus ja nad ei saa sellest alati ise aru. Näiteks peegelduvad teiste pealt enda hirmud ja ebakindlused, mis võib esile tuua konflikte. Siin on võimalus vanu kogemusi lahti mõtestada. Eks konflikt pole ka midagi halba, vaid annab võimaluse arusaamatust aru saada, kuid see koht tuleb ise ära tabada. Ses osas on märts puhastus.
Kes olemuselt kergema energiaga, st alateadvuse pimedamad pooled teadvustatud, siis neile on juba märtsi algusest uue Vikerkaare Energia esimene laine surfamiseks ootamas. Ehk et nii teistelt inimestelt kui kogu maailmalt peegeldub vastu Sinu sisemus - kui oled jõudnud oma lätteni, kus kõik on puhas armastus, siis seda maailm Sulle nüüd peegeldabki.
Märtsis avaneb meile suurelt lai ja avar valgusspekter, mis sillerdades kõik pimedad kohad üle valgustab (alateadvusest saab teadvus, iseendast saame paremini aru).
Kuupäevadest ole eriliselt kohal just 7., 12., 13. ja 17. märtsil.
Aja kiirenemise perioodil on vajalik end teadlikult kohal hoida, kasutades selleks meditatsioone, positiivset visualiseerimist ja puhkust. See aitab sisemist juhtimist parandada ja tasakaalus hoida. Kohalolu on oluline, kuna Sinu vibratsiooni kõrge kvaliteet magnetiseerib Sinu jaoks positiivsed elamused ja levitab valgust teistelegi.
Dimensiooni nihke jätkudes sõidame planeedist ülepühkiva energialaine harjal. Seda tehes on tähtis lõdvestuda ja avaneda vaimsele voole - mediteerida - mõtete ja tunnete puhastamine toob rahu harjumuse.
Füüsilisel tasandil on tähtis muuta ka oma toiduvalikult ja valida söögiks kergemaid toite. Planeedil olevad loomad teevad läbi sama muundumisprotsessi nagu meie, mistõttu ka nende ainevahetusega kaasnevad kahjulikud jäägid. Sellepärast on soovitav toituda taimedest, mis saavad energiat otse Päikeselt ja Maalt.
Mida Sul on vaja, mida Sa soovid? Pane silmad kinni, kaota kõik mõtted ja tunded ning ole selles rahus. Ja siis too esile see, mida Sul on vaja. Võimenda seda, mine selle tunde ja olemise sisse, arenda peas stsenaariume, tundeid, naudi kõike, mis Sa lood. Ja siis jäta see sinna tühja ruumi. Kaota jälle kõik mõtted ja tunded ning ole tühjuses. Usalda kõike - enda olemust, kõiksust, kõikide teiste olemust, asjade kulgu. Usalda kõike, mis on ja kõike, mida pole. Tunneta ennast selles ja ole rahus, armastuses, tühjuses. Sa oled vaatleja, kogeja. Su mõtted ja tunded on ümber nagu pildid või videod. On Sinu valida, millesse sisse minna ja siis jälle välja tulla. Nii õpid ennast eristama oma mõtetest ja tunnetest. Sest me ei ole keegi ainult oma mõtted ja tunded. Enamus meist asub meist väljas. Ainult osa on füüsiliselt manifesteerinud.
Praegu on aktiivne Vikerkaare Energia. See on hele sillerdus kõiksusest, valges sisalduvad toonid. Vikerkaar sümbolina on õnne ja külluse märk. Aga oma värvidega sümboliseerib ta ka kõiki emotsioone.
Värvid on kui emotsioonid. Pannes värvid heledale taustale, näeme sillerdusi ja heledaid pastelseid toone. Pannes värvid tumedale taustale, leiame eest tummised ja sügavamad toonid. Tegeledes lihtsalt värvide endaga saame neid võimendada tugevaks tooniks, kus taust polegi oluline...
Vikerkaare Energiaga saab igaüks kergelt ühendust. Lähed meditatsiooni nagu ma eelpoolt kirjeldasin ja siis palud ühendust Vikerkaare Energiaga. Mina kutsun sellega kaasas käivaid tegelasi Vikeraare Rahvaks. Aga ilmselt annab teisitigi tõlgendada. Nad on ingellikud, värvilised, selged ja tugevad tegelased, kes aitavad Sul ühenduda Vikerkaare Energiaga ja selgitavad seejuures toimuvat.
Vikerkaare Energia harmoniseerib, toob värvid, selguse, julguse, jõu, kindluse, rahu, tervendab... Seda on väga põnev kogeda.
Vikerkaare Energia tuleb meile otse Multiversumi südamest. Kohast, kus pärineb kogu loomine ja jõud. Kus valitseb piiramatu hoomamatu tingimusteta armastus. Kus kõik on võimalik, kust pärineb kõiksuse jõud ja galaktikate hing. Ses osas on tegemist naiseliku energiaga. Tugev loov jõud. See on ka põhjus, miks algab mehelik ajastu, sest ainult tugev naiselik suudab äratada tõelise mehelikkuse.
See on ka põhjus, miks naised leiavad äratundmise ja selguse - sest nad saavad ühenduse tõelise ja algupärase naiselikkusega. Mõlemale poolele on see iseenda äratundmise algus. Kui sa tead, kes sa oled, siis tunned ennast turvalisena.
Kiireneb meie meele, tunnete ja keha võnkesagedus. See ongi tõusmise protsess. Meie suunaks on ekstaas. Meie valguskeha on üleni ja igavesti ilus, see ei vanane ega sure iial ning ei kannata kunagi energiapuuduse käes. Ta on ajas ja ruumis vaba tulema ja minema. Vanus on illusioon, ilu aga tõelisus. Praegu õpime häälestuma enda kohta käivale tõele ja väljendame oma valguskehi siin, Maa peal.
Armastus hoiab koos, hirm tekitab kaost. Armastus on see, mis aatomid ja molekulid kokku liidab, see on loov jõud. Hirm katkestab sidemed ja lahutab, tekitades sellega kaost ning füüsilisuse lagunemise.
Sageduse tõus on lihtsalt aktiveeriva toimega ja näitab meelele kõiki neid mõtteid, mis temas peituvad. Enam pole võimalik olla mitteteadlik oma mõtetest. Mõtete muutumisega kohandub ka keha ja mida puhtam ja selgem on meie teadvus ja mida sügavamate sisemiste veendumusteni meil õnnestub jõuda, seda tervemalt hakkab reageerima ka meie keha.
Kõik, mis meis seni eraldi on olnud, hakkab nüüd liikuma ja seguneb. Minevikust pärit mõtted ja tunded hakkavad pinnale kerkima. Kogeda saab uuesti sündmusi, millest arvasime, et need on ammu maha jäetud. Võimalus kohtuda oma hirmudega kõige eredamates värvides.
Mis on see, mis meie kehas kõik need vastuolud lahendab ja kogu olemuse lõpuks ühte sulatab? Inimese sees on selleks jõuks Armastus, see on põhi, kuhu emotsioonid ja kogemused saavad seguneda.
Mõistlik on olla teadlik kõigist elu tahkudest nii planeedil kui mujal. Siiski jääb alati ka selliseid olendeid, kes eelistavad armastuse ja hirmu, valu ja mõnu, rõõmu ja kurbuse vastandumist. See on duaalsus ja duaalsus eksisteerib alati koos kõiksusega, see on osa tervikust ja osa meist. Küsimus on pigem, millel Sa end juhtida lased? Kui Sa tunned tervikut, on liikumisruum palju laiem.
Võib valida kaose ja segaduse ning jätkata vallutaja ja ohvri draamat kuni kokkuvarisemiseni, sest kes uue energia ja mõtlemisega kaasa ei lähe, ei ole kooskõlas planeedi arengusuunaga. Selline valik töötab ainult siis, kui Sa selgelt tead, mida valid.
Taoline mentaliteet kajastub ka isiklikus elus. Vanadest mustritest aitab, enam ei haaku, sest pole vaja. Et sellest aru saada, tulevad nad kõigepealt kõik riburadapidi üles, et siis ära lahustuda.
See on üks tugev märtsi teema - oma alateadvusega kohtumine. Lase mõtetel, hirmudel, ebakindlustel, tunnetel, arusaamistel lihtsalt välja tulla ja olla. Vaata rahulikult, püüa mõista vajadust ja päritolu. Kui seda teed, siis märkad, et enamus neist integreeruvad ilusti teadvuseks ega kollita enam kedagi. Selleks tuleb Sul õppida aktsepteerima duaalsust - musta ja valget, hirmu ja armastust jne - mõista ja armastada.
Võime alati valida armastuse, rõõmu, rahu, harmoonia, hoolitsuse, koostöö kõikide tasandite ja vaimsete hierarhiatega, et jätkata arengut.
Pane ka tähele, kellega/millega Sind kokku tõmbab, mis Su eluteele tuleb - siin pole midagi juhuslikku.
Märtsi ülesanne:
  1. Seadista ennast Vikerkaare Energia sagedusele ja proovi mediteerimist, et taas tunnetada oma sügavat olemust. Kui Sa ennast tead, oled tasakaalu kõikumistele vähem vastuvõtlikum.
  2. Mida Sul on vaja, et ennast hästi tunda? Ja tee seda. Kohe. Nüüd.
Follow Your Joy!
Lahkust ja koos-tunnet, Liisa-Indra
Allikas: Banaanisaar.ee

 

No comments:

Post a Comment