Saturday, November 8, 2014

KUIDAS KUDUDA TERVENDAVAID SOKKE JA MUID ESEMEID.

KUIDAS KUDUDA TERVENDAVAID SOKKE JA MUID ESEMEID.
Alles hiljuti oli kokkupuude inimesega kes teeb müügiks käsitööd ja näitas mulle pildil imeilusaid kindaid. Töö oli super ilus, tema loomingu väljendamine oli super, aga selle kõige juures oli suur miinus. Enne kui ta juba kudumist sai alustatud, hakkas ta muretsema hirmude läbi, kas keegi ikka need ära ostab.
Me tunnetasime neid ilusaid kindaid, milliste mõtetega ja tunnetega ta neid kudus ja mis energiad ta sinna sisse salvestas. Need kindad olid nõelu ja okkaid täis, kui ta seda kõike ise tunnetas hakkasid ta jalad valutama, aga jalad on seotud töö ja raha teemaga.
See on näide sellest, et kui teil on käes vardad ja soovite oma kallikestele kududa midagi imelist, siis mitte ainult väilmine ilu ei loe, see muster vaid loeb see, mida need asjad energeetiliselt sisaldavad. Ärge mõelge kududes oma probleemidele, ärge muretsege naabrinaise või sõbranna suhte pärast, pole vaja mõelda sellele mis tulevik toob ja mis ikka saab, sest siis te koote nendesse asjadesse okastraati, kive, pigi ja okkaid. See ei too tervist nende kootud asjade kandjale vaid teie mõtetega loodud ahelad panevad selle inimese elu seisma.
Soovitan mitte valida musti, halle ega pruune toone, need on rasked värvid ja sümboliseerivad seisvaid energiaid, kasutage neid värve, mida sisaldab inimese auraväli ehk tšakrate värvid.
Kui te hakkate kuduma, siis eelnevalt kiskuge ennast ümbritsevast maailmast välja ja keskenduge 100 % sellele, mida teete ja jälgige igat oma mõtet, hea on kuulata muusikat.
Kui alustate kudumist, siis mõelge läbi, mida see inimene kõige enam elus vajaks. Kui tema elu seisab paigal, siis vajab ta vabadust ja kiiret voolu, Mõttes võtke allikast ots ja kuduge lõngaga allikas sinna sisse, võtke sinine värv ja tooge taevast sellesse ehk vabadust ja õhku.
Võtke kollast värvi ja tooge päikesest suur soe kiireke sinna sisse ja valgust valge lõngaga. Valgesse võite kududa piibelehtede lõhna ja lillasse sireliõisi.
Inimesel kellel on suhteprobleemid, temale kuduge rohelist, mis on hingetasandi värv ja roosasse tõmmake lõpmatust armastuse ookeanist suur armastuse kanal.
Sexuaalsuse värv on oranz , ka seda vajavad paljud, kellel on suhe purunenud.
Kuduge iga lõngaga mõttes juurde elu, looge sinna palju elavaid pilte, kõike seda imelist, mida teie süda soovib teisele edasi anda.
Kuldne on tugev tervendav värv, aha tumekollase võite mõelda kuldseks.

Nüüd kui need sokikesed või kindad või mütsike on valmis, siis pange see ese esmalt enda kehale ja tunnetage, teie kehal hakkab mõnusalt kerge olemine, tekib soojus ja surin, kõik ärkab ja hakkab elama.
Kui teil on juba sellised okkalised murede läbi sokid kootud, siis soovitan neid panna kuiva soola sisse, mõttes võite lõkkes neid hoida , et põletada ära kõik teie mured ja negatiivsus. Võite panna need mõttes voolavasse allikasse, et veevool nad puhtaks peseb. Pange lõpuks nendesse sokkidesse päike ja paluge Loojalt suur armastuse pall, mis samuti pistke nende asjade sisse.
Head kudumist !

No comments:

Post a Comment